Qualitat

Els calçots de Jaume Papió són el fruit d’una llarga experiència en el cultiu del calçot, d’una selecció de les millors cebes, d’un acurat conreu de la terra, de la utilització estudiada d’adobs i aigua, el seguiment diari del creixement…
El resultat és un calçot de qualitat, dolç, tendre i saborós, amb una cama blanca al voltant dels 20cm de llargada i un gruix d’una mica més de 2cm.
 
És el distintiu de qualitat, reconegut per la Unió Europea, que concedeix a certs productes el Departament d’Agricultura Ramaderia i pesca de la Generalitat de Catalunya. Aquests productes es diferencien pel seu procés de producció i d’elaboració de les matèries primeres que procedeixen d’una zona geogràfica concreta i d’una qualitat excepcional aptes per a la gustació dels paladars més exigents.Es el distintiu de qualitat, reconegut per la Unió Europea, que concedeix a certs productes el Departament d’Agricultura Ramaderia i pesca de la Generalitat de Catalunya. Aquests productes es diferencien pel seu procés de producció i d’elaboració de les matèries primeres que procedeixen d’una zona geogràfica concreta i d’una qualitat excepcional aptes per a la gustació dels paladars més exigents.
 
Els calçots Jaume Papió tenen la indicació geogràfica protegida «Calçot de Valls» .
 
 
INDICACIÓ GEOGRÀFICA
PROTEGIDA